top of page

Díky fitMAMI mám 5 kilo dole, skvělou kondici a práci, která mne nadevše baví!


Když se řekne fitMAMIⓇ, pokaždé se mi vybaví "Pavla". Tyhle dvě slova k sobě prostě patří. Já jsem se poprvé s Pavlou setkala na lekcích v malém fitku, kam jsem chodila na aerobic se stepy. Musela jsem hodně zapátrat, kdy to bylo časově, a dospěla jsem k tomu, že to bylo hruba před 20-ti lety. Haha, hodně dávno ...


Setkání po letech

Pak jsme se mnoho let neviděly, jen jsme tak nějak o sobě věděly ze sociálních sítí atd. Když se mi narodil syn Samík, měla jsem potřebu se s sebou něco udělat. A tehdy jsem si vzpomněla na Pavlu a její fitMAMIⓇ, o kterém jsem samozřejmě věděla, že existuje. Pavla v tu dobu vedla lekce v Praze na Chodovské Tvrzi, já bydlela poblíž, a proto jsem měla v úmyslu chodit na fitMAMIⓇ právě tam. Popravdě by mne ani nenapadlo, že je vede přímo Pavla ... No prostě, shledání na správném místě. Lekce mi naprosto vyhovovaly a jako bonus tam chodila skvělá parta maminek, se kterými se vídám dodnes!


Pět kilo dole díky on-line cvičení

Ne, že by cvičení bylo málo, ale bohužel (i když možná bohu dík) přišel Covid, a postupně se zakázal veškerý skupinový sport. To se samozřejmě dotklo i našich lekcí fitMAMIⓇ. Pavla ovšem přišla se skvělým nápadem. Předtočila super videa Body Back, kde se jednalo o zhruba dvacetiminutové cvičení doma, v pohodlí, bez nutnosti kamkoliv dojíždět, a to pro mne bylo naprosto úplně ideální. To bylo před 2 lety v lednu a já si dala cíl, chci zpevnit tělo, zhubnout.


"Za 5 týdnů programu BODY BACK se mi podařilo díky cvičení a upravené stravě zhubnout 5 kg!"

Tím se můj vztah ke cvičení prohluboval víc a víc. A aby toho nebylo stále málo, přišel další skvělý nápad od Pavly, a to její virtuální cvičící pokojíček Workout Room. Cvičení 3x týdně, ovšem “live”, což je super, motivační a příjemné. Navíc parta maminek, které cvičí již druhý rok v této skupince se tak hezky stmelila, dodává si energii, motivaci a navíc se cítí skvěle. To platí i u mne.


Nejspíš i díky mému “zapálení” do cvičení mi pak brzy Pavla zavolala s nápadem, jestli bych se nechtěla stát lektorkou fitMAMIⓇ a já se nemusela popravdě moc dlouho rozmýšlet. O dva měsíce později jsem šla na školení fitMAMIⓇ OUTDOOR a v září již vedla lekce na Chodovské Tvrzi, kde jsem kdysi s Pavlou začínala. To, že stále se udržuji v kondici, jsem s prima lidmi, kterým dávám pocity spokojenosti je pro mne naplňující a rozhodně v tom chci pokračovat.




Tím, že jsem se rozhodla být součástí fitMAMIⓇ po lektorské stránce bylo velké rozhodnutí, a pro mne jedno z těch důležitých v mém životě. O to víc mne hřálo u srdce, když mi Pavla (kdo jiný :) navrhla, abych se stala součástí organizačního týmu fitMAMIⓇ. Moc dlouhé přemýšlení se opět nekonalo a já kývla. Koordinační činnost různých aktivit, které pořádá fitMAMIⓇ Academy mne baví, občas je to náročnější, ale o to víc mne to učí.


Věřím, že tímto krokem to nekončí - Pavla vždy přijde s novým nápadem, který celý koncept fitMAMIⓇ posouvá dál a dál, takže nás, tedy i mne, čeká ještě určitě plno skvělých akcí, zážitků, zkušeností. A já za ně moc děkuji!


Míša

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page